




















|
Korkeatasoiset KT vanne- ja ruhonhalkaisuterät. Valmistamme elintarvike- ja lihateollisuuden käyttöön erilaisia vanne- ja ruhonhalkaisuteriä. Leveydet 12,5 - 25 mm. Paksuus 0,4 - 0,8 mm. Pituudet asiakkaan toivomuksen mukaisesti.
Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja otamme huomioon asiakkaiden toivomukset ja vaatimukset. Huolto, varaosat ja neuvontapalvelu toimivat nopeasti ja ammattitaidolla.
Tekniset tiedot.
LIHAMYLLYN TERÄT: Valmistamme lihamyllyn teriä ja reikälevyjä kokoluokassa enterprise LM5-LM42, sekä unger LM82-LM300. Reikälevyt valmistetaan ruostumattomasta erikoistaotusta työkaluteräksestä. Reikäkoot ovat 2 mm - 30 mm. Terät ovat takeista, joihin on hitsattu stelliitti. Tällä yhdistelmällä olemme saavuttaneet erittäin pitkäikäiset ja huoltovapaat lihamyllyjen teräsarjat. Yhdistelmä joka kovassakin käytössä kestää vuosia.
|